fbpx

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Bestellen

Alle prijzen en aanbiedingen zijn vrijblijvend tenzij er een termijn van aanvaarding vermeld wordt. Een aanbieding vervalt als het artikel waarop de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van de bestelling van de koper. De getoonde voorraad in onze online shop is altijd onder voorbehoud.

Artikel 2. Prijzen en kosten

De prijzen in de online winkel van Siphra’s Studio zijn inclusief 21 % btw. De verzendkosten zijn € 6,95 en bij aankoop van €75,00 of meer gratis. De artikelen zijn tevens gratis of af te halen in de winkel. Tijdens de uitverkoop periode gelden er andere regels.

Artikel 3. Levering

Siphra’s Studio betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

Siphra’s Studio verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering van artikelen plaats binnen 2 tot 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Artikel 4. Herroepingsrecht

Voor al online aankopen geldt een zichttermijn van 8 dagen. In deze periode heeft de koper een herroepingsrecht; dit betekent dat men de mogelijkheid heeft zonder verplichtingen van de kant van de koper de artikelen die men heeft ontvangen terug te zenden. In dat geval dient de koper de artikelen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking terug te zenden. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Retour brengen in de winkel is gratis.

Artikel 5. Betaling

Siphra’s Studio heeft een betalingsmogelijkheid:

I-Deal:

Bij betaling via I-Deal kunt u direct online betalen via uw eigen bank. Onder andere Rabobank, ABN Amro en ING worden op dit moment ondersteund door I-deal. In de winkel zijn ook andere betaalmogelijkheden.

Artikel 6. Reclamatie

Mocht u niet tevreden zijn over de producten van Siphra’s Studio neem dan per e-mail contact op met Siphra’s Studio. Mocht u een klacht hebben over een geleverd artikel, neem dan z.s.m. contact op met Siphra’s Studio wij zullen de problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Artikel 7. Eigendomsvoorbehoud

Siphra’s Studio blijft eigenaar van de door hem aan de afnemer verkochte producten zolang de afnemer het totaal verschuldigde bedrag uit de overeenkomst niet heeft voldaan.

Artikel 8. Privacy

Door te bestellen geeft u tegelijkertijd toestemming aan Siphra’s Studio zo nodig uw persoonsgegevens te gebruiken.

Voor elk websitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid.

Siphra’s Studio respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Siphra’s Studio zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Voor een uitgebreidere uitleg van zie onze privacy policy.